MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLIYOR

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Mevlana Değişim Programı öğretim elemanı ve öğrenci değişim hareketliliği başvuruları 30 Mart 2014 tarihinde başlıyor. Değişime ilişkin detaylı bilgilere http://mevlana.trakya.edu.tr/ adresinden ulaşılabilinir.

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI TAKVİMİ

Değişim İlanlarının Yükseköğretim Kurumlarında Duyurulması

30 Mart-14  Nisan 2014

Değişim İçin Başvuruların Alınması

15 Nisan-22 Nisan 2014

Başvuruların Değerlendirilmesi

24 Nisan-02 Mayıs 2014

Değerlendirme Sonuçlarının Yükseköğretim Kurulu’na İletilmesi

05 Mayıs 2014

Değerlendirme Sonuçlarının Duyurulması

12 Mayıs 2014

Bu içerik 28 Mart 2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2149 kez okundu.

REKTÖRÜMÜZ İLK EĞİTİM GÜNLERİNDE ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Üniversitemizde 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi 18 Eylül 2017 tarihinde başladı. Üniversite yaşamlarının ilk gününde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu öğrencileri yalnız bırakmayarak onlarla bir araya geldi. İlahiyat ve Mimarlık Fakültelerinde düzenlenen uyum programına katılan Rektörümüz öğrencilerle tanıştı. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, öğrencilere “Bugün yeni ..

BURSA MİLLETVEKİLİ DR. MEHMET MÜEZZİNOĞLU'NDAN ZİYARET

Eski Sağlık ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu 15 Eylül 2017 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Yardımcı Vekilleri Ahmet Sezgin, Öğr. Gör. Hakan Akıncı bulundu.

SAĞLIK MÜZESİ’NDE MEHTER COŞKUSU

Unesco Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan; bilim, sağlık ve tıp merkezini bir arada bünyesinde bulundurması açısından eşsiz bir örnek olan Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi yaşayan müze konseptine uygun olarak sosyal etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. 15 Eylül 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ahmet H..

REKTÖRÜMÜZ ÜNİVERSİTE HASTANELERİ SAĞLIK HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI KATILDI

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Ankara’da 12 Eylül 2017 tarihinde YÖK Tıp Sağlık Konseyi çalışmalarına katıldı. Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, YÖK üyeleri ve hastanesi bulunan 45 Üniversite rektörü ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından gerçekleştirilen Üni..