KOSOVA ÜNİVERSİTELERİNDEN ZİYARET

Prizren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rame Vataj, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Soner Yıldırım ve Priştina Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bekim Gashi 06 Aralık 2016 tarihinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Üniversitemizden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Rıdvan Canım, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Levent Doğan bulundu.

Ziyarette üniversiteler arası ikili anlaşmalar yapılarak Mevlana programındaki hareketlilik konuşuldu. Prizren ve Priştina Üniversiteleri ile Erasmus+ programı kapsamında anlaşma yapılmasına karar verildi. 1 haftalık “Kosova Haftası” adı altında kültür-sanat etkinliklerinin Üniversitemizde yapılması ve bahar yarıyılında sosyal bilimler ile ilgili ortak bir uluslararası konferans düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ziyarette Kosova ve Kosova'daki üniversitelerin önemli olduğunu Prizren Üniversitesinin ayrı bir yeri olduğunu belirtirken tüm Kosovalıların akrabamız olduğunuz vurguladı.
Bu içerik 06.12.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1031 kez okundu.