KONFERANS : BİLİM FELSEFESİ

BİLİM FELSEFESİ KONFERANSI

Üniversitemiz tarafından düzenlenen Prof. Dr. H. Fahrettin Keleştemur’un konuşmacı olarak katıldığı “Bilim Felsefesi” konferansı 20 Şubat 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa TÜSEB Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Satman, TÜSEB Genel Sekreteri Prof. Dr. Bayram Yılmaz, Rektörümüz Pr. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Dr. ..

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF. DR. VEYSEL EROĞLU’DAN SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ’NE ZİYARET

Açılış ve temaslarda bulunmak üzere Edirne'de bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 19 Şubat 2017 tarihinde Valilik ziyareti sonrasında; Edirne Valisi Günay Özdemir, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun da içinde bulunduğu bir heyetle Trakya Üniversitesi Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında Trakya Üniversitesi Rektörü Prof..

YENİ TÜSEB HEYETİNDEN ZİYARET

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanı Prof. Dr. H. Fahrettin Keleştemur, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Satman ve Genel Sekreter Prof. Dr. Bayram Yılmaz’dan oluşan heyet Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun eşliğinde 20 Şubat 2017 tarihinde Üniversitemizde incelemelerde bulundu. TÜTAGEM, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi, Tıp Fakültesi Temel Bilimler Laboratuvarları ile Genetik Hastalıklar Tanı Merkezini..

SOFYA’DA BUA TOPLANTISI

Genel sekreterliğini yaptığımız Balkan Üniversiteler Birliğinin (BUA) 24-25 Mart 2017 tarihinde Sofya’da yapılacak olan toplantısının ayrıntılarını belirlemek üzere 14 Şubat 2017 Salı günü Sofya Üniversitesi St. Kliment Ohridski ziyaret edildi. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu önceki Sofya Rektörü Prof. Ivan Ilchev ve şimdiki Rektörü Prof Anastas Gerdjikov bir araya geldi. Toplantıya Rektör Yardım..