KIRKPINAR ŞAMPİYONUNDAN ZİYARET

654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Deste Orta Boy kategorisinde birinci gelerek Edirne’den şampiyon tek sporcu olma ünvanı kazanan Üniversitemiz Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Ufuk Yanık,  27 Temmuz 2015 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Yence ve Ufuk Yanık’ın kız kardeşi milli güreşçi Elif Yanık da bulundular. Rektörümüz başarısından dolayı Ufuk Yanık’ı tebrik ederek altın hediye etti.

Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz yaptığı açıklamada bu yıl aldıkları senato kararı neticesinde Kırkpınar'da Baş ve Başaltı boylarında ilk üç dereceden birini elde etmiş pehlivanlara özel toplam 3 kontenjan ayırdıklarını ve detaylı bilginin www.kbesyo.edu.tradresinde online başvuru sisteminde yer aldığını ifade etti.
Bu içerik 27.07.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2173 kez okundu.