KIRKPINAR ŞAMPİYONUNDAN ZİYARET

654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Deste Orta Boy kategorisinde birinci gelerek Edirne’den şampiyon tek sporcu olma ünvanı kazanan Üniversitemiz Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Ufuk Yanık,  27 Temmuz 2015 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Yence ve Ufuk Yanık’ın kız kardeşi milli güreşçi Elif Yanık da bulundular. Rektörümüz başarısından dolayı Ufuk Yanık’ı tebrik ederek altın hediye etti.

Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz yaptığı açıklamada bu yıl aldıkları senato kararı neticesinde Kırkpınar'da Baş ve Başaltı boylarında ilk üç dereceden birini elde etmiş pehlivanlara özel toplam 3 kontenjan ayırdıklarını ve detaylı bilginin www.kbesyo.edu.tradresinde online başvuru sisteminde yer aldığını ifade etti.
Bu içerik 27 Temmuz 2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1735 kez okundu.

2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz 2017 – 2018 Akademik Yılı Açılış Töreni 14 Kasım 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Açılışa Vali Vekili Mustafa Karslıoğlu, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, , Rektör Yardımcılarımız Prof..

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..