KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SEÇMELERİ BAŞLADI

Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı seçmeleri 25 Ağustos 2014 tarihinde Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu Açık Spor tesisinde başladı.

Seçmelere Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor  Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Seçmelerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz, bu yıl Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na 450’ü yabancı uyruklu olmak üzere 2319 öğrencinin başvuru yaptığını belirtti. Üniversitemizin spor alanında altyapısının yapılması planlanan yeni tesisler ile güçleneceğini söyleyen Rektörümüz, giriş sınavlarında puanlamaların sayısal ölçümler ile yapıldığını kaydederek tüm öğrencilere başarılar diledi.

25-29 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek seçmelerin sonuçları 08 Eylül 2014 tarihinde açıklanacak.

Bu içerik 25.08.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2298 kez okundu.