KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÜKSEK OKULU 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 2013-2014 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni 17 Mayıs 2014 Cumartesi günü Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 75. Yıl Spor Salonu’nda Rektör Prof.Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süleyman Pişkin, öğrenci ve velilerin büyük katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından başlayan mezuniyet töreninde, mezuniyet konuşmasını okul birincisi Fatih Alakoç yaptı. Açılışta konuşan Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. İlhan Toksöz, evlâtlarını kendilerine emanet eden ailelere fedakârlıkları için teşekkür etti ve mezun öğrencilere başarılar diledi.

Rektör Prof.Dr. Yener Yörük, mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, Trakya Üniversitesi olarak öğrencilerin “trakya.edu.tr” uzantılı e-mail hesaplarını, mezuniyetten sonra da kullanabileceklerini söyledi.  Açılış konuşmalarının ardından, ulusal ve uluslar arası spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. Mezuniyet töreni, mezun öğrencilerin ödülleri ve başarı belgelerinin protokol tarafından öğrencilere takdim edilmesi ardından meslek andının okunması ardından ile son buldu.
Bu içerik 20 Mayıs 2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3258 kez okundu.

REKTÖRÜMÜZ İLK EĞİTİM GÜNLERİNDE ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Üniversitemizde 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi 18 Eylül 2017 tarihinde başladı. Üniversite yaşamlarının ilk gününde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu öğrencileri yalnız bırakmayarak onlarla bir araya geldi. İlahiyat ve Mimarlık Fakültelerinde düzenlenen uyum programına katılan Rektörümüz öğrencilerle tanıştı. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, öğrencilere “Bugün yeni ..

BURSA MİLLETVEKİLİ DR. MEHMET MÜEZZİNOĞLU'NDAN ZİYARET

Eski Sağlık ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu 15 Eylül 2017 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Yardımcı Vekilleri Ahmet Sezgin, Öğr. Gör. Hakan Akıncı bulundu.

SAĞLIK MÜZESİ’NDE MEHTER COŞKUSU

Unesco Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan; bilim, sağlık ve tıp merkezini bir arada bünyesinde bulundurması açısından eşsiz bir örnek olan Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi yaşayan müze konseptine uygun olarak sosyal etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. 15 Eylül 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ahmet H..

REKTÖRÜMÜZ ÜNİVERSİTE HASTANELERİ SAĞLIK HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI KATILDI

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Ankara’da 12 Eylül 2017 tarihinde YÖK Tıp Sağlık Konseyi çalışmalarına katıldı. Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, YÖK üyeleri ve hastanesi bulunan 45 Üniversite rektörü ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından gerçekleştirilen Üni..