KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULUNDAN “İŞİMİZ GÜCÜMÜZ GİRİŞİMCİLİK” PANELİ

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Kariyer ve Girişimcilik Topluluğu ile Keşan Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle düzenlenen “İşimiz Gücümüz Girişimcilik” paneli 23 Şubat 2017 tarihinde Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Panele Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Adil Oğuzhan,  Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu Müdür V. Prof. Dr. Hamdi Nezih Dağdeviren, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, İpsala Ticaret Borsa Başkanı İbrahim Girgin, Keşan TSO Yönetim Kurulu üyeleri, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri, Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğretim elemanları ile iş adamı ve öğrenciler katıldı.

Kariyer ve Girişimcilik Topluluğu üyelerinden Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencisi Onur Karadaş’ın sunumu ile başlayan panele TOBB Genç Girişimciler Başkan Yardımcısı ve TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, Global Magic Brands kurucusu Ömer Şengüler ve nakliyemkolay.com kurucusu Önder Türker konuşmacı olarak katıldı. Etkinlik konuşmacılara plaket takdimi, ikramlar ve canlı müzik dinletisiyle son buldu.
Bu içerik 07.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 976 kez okundu.