KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ORYANTASYON PROGRAMI

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine 20 Eylül 2017 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.
 
Birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Yüksekokul öğretim elemanları ve basın mensuplarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Adil Oğuzhan yaptı. “Tüm öğrencilere yeni dönemde başarılar diliyorum” diyerek yeni dönemi başlatan Doç. Dr. Adil Oğuzhan’ın konuşmasının ardından Trakya Üniversitesi ve Edirne’yi tanıtan bir video gösterimi gerçekleştirildi. Video gösterimi sonrası birinci sınıf öğrencileri, Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tülay Demiralay tarafından okulun bölümleri, işleyişi, kayıtlar, sınavlar, öğrenci toplulukları, öğrenci değişim programları ve öğrenci işleri gibi konularda bilgilendirildi.
 
Akademik ve idari personelimize öğrencilerimiz tarafından sorulan soruların cevaplanmasının ardından etkinlik son buldu.
 
Oryantasyon etkinlikleri çerçevesinde 04 Ekim 2017 tarihinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının tanıtımına yönelik bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda topluluklar sunumlar eşliğinde 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrencilere bilgi aktarımında bulunarak yeni üye kayıtları yapıldı.

Oryantasyon etkinlikleri 20 Ekim 2017 Cuma günü yapılacak Edirne gezisi ve ilerleyen haftalarda yapılacak olan Erasmus/Farabi/Mevlana öğrenci değişim programlarının tanıtım toplantılarıyla devam edecek.
Bu içerik 17.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1091 kez okundu.