KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MÜZİK TOPLULUĞU BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ’NDE KONSER VERDİ

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müzik Topluluğu, Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından bu yıl 18.’si düzenlenen Brandmarker Challenge etkinliğinde 14 Haziran 2015 tarihinde konser verdi.

Etkinlikte Türk Kültürü tanıtımı kapsamında sahne alan Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müzik Topluluğu seslendirdikleri eserlerle yerli ve yabancı tüm öğrencilerin beğenisini topladı.

Türkiye’nin en eski ve en büyük kariyer kulübü Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, bu sene 18.sini düzenlediği Brandmarker Etkinliği ile “Lüksü Yeniden Tanımlamak” “Globalde Lokal Markalar” “Marka Sadakati” “Rafların Gücü” “Uluslararası Pazarlama” gibi oturumlarında  pazarlama direktörlerini, CEO’ları, profesörleri ve daha birçok kişiyi konuk etti.
Bu içerik 26.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1921 kez okundu.