KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU 2015 -2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2015 -2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 27 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Törene Keşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Evren Akbey, Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Kaymakam Nuri Özder, Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Uğur Taşkan,  İpsala Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati Arda, Keşan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman Kök, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mahir Sağlık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreninde Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğretim Üyesi iken vefat eden Yrd. Doç. Dr. Fikriye Toker’in Senato kararıyla ismi verilen kütüphane açılışı Rektörümüz Yener Yörük ve protokol tarafından  gerçekleştirildi.

Törende daha sonra protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek öğrencilere aldıkları eğitim ile geleceğe güven ile bakmalarını söyledi.

 Ardından başta dereceye giren öğrenciler olmak üzere  protokol ve akademisyenler tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet kep atma töreni ile son buldu. 

Bu içerik 28.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1903 kez okundu.