KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNDEN 2 ALTIN, 2 GÜMÜŞ, 1 BRONZ MADALYA

Keşan Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlileri Nasıf Koyuncu, Nursel Türksoy, Özgür Altınel ve öğrencileri 12 Mayıs 2015 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Rektörlük alanında düzenlenen Trakya Gastronomi Festivali Yemek Yarışmasına katıldılar.

Boğaziçi Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Avrupa Birliği ve T.C. Çalışma Bakanlığı destekli, “Trakya Bölgesindeki Yiyecek İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Arttırılması (TRAMEP)” projesi kapsamında düzenlenen Trakya Gastronomi Festivali Yemek Yarışmasında Üniversiteler Kategorisinde Keşan Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri Didem Aydın ve Vildan Baş Altın Madalya, Serdar Çınar ve Bahadır Çapkın Gümüş Madalya, Helin Kurt Bronz Madalya almışlardır. 

Bu içerik 15.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1101 kez okundu.