KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Keşan Meslek Yüksekokuluna 2017-2018 öğretim yılında yerleşen I.sınıf öğrencilerine,  21.09.2017 Perşembe günü saat 10:00’da Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.

Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Dr. Özcan ÇETİNKAYA tarafından yapılan sunumda Müdür/Müdür Yardımcıları, Öğretim Elemanları, Yüksekokul Sekreteri  ve idari personel ile okulun fiziki ve sportif alanları hakkında bilgi verildi. Akademik takvim ve sınav sistemi, Danışman Öğretim Elemanı görevlendirmeleri ile ilgili bilgi verilerek, Üniversite ve Edirne'nin tanıtım filmi izlendi.

Ayrıca 25.09.2017 Pazartesi günü Edirne’nin tanıtımı ile ilgili gezi düzenlenerek, Karaağaç, Külliye, Kırıkpınar alanı, Şükrüpaşa Anıtı ve Balkan Yerleşkesi gezilerek 1.sınıf öğrencilerine Edirne’nin tanıtımı gerçekleştirildi.

Bu içerik 28.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 937 kez okundu.