KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Keşan Meslek Yüksekokulu 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 10 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirildi. Törene Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman Kök ile akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından okul birincisi Büşra Bingül, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman Kök ve Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hüseyin Sarıoğlu'nun konuşmaları yer aldı.

Toyota Türkiye A.Ş. tarafından Otomotiv Teknolojisi Programı atölyelerinde uygulama amaçlı kullanılmak üzere hibe edilen aracın anahtar teslimi Otomotiv Teknolojisi Program Koordinatörü Öğr. Gör. Şerafettin Çetin'e, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu tarafından yapıldı.

Protokol tarafından dereceye girenlere plaketleri; Trakya Gastronomi Festivali Yemek Yarışmasında altın madalya alan Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencileri Vildan Baş, Didem Aydın; gümüş madalya alan Bahadır Çapkın, Serdar Çınar; bronz madalya alan Helin Kurt ve Öğretim Görevlileri Nasıf Koyuncu, Nursel Türksoy ve Özgür Altınel'e ise teşekkür belgeleri verildi.

Keşan Meslek Yüksekokulu Uygulama Anaokulu 6. dönem mezun öğrencileri de belgelerini Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri Erengül Özdemir’den aldılar.

Mezun olan tüm öğrencilere mezuniyet belgelerinin program öğretim görevlileri tarafından verilmesinin ardından Öğretim Görevlisi Şerafettin Çetin eşliğinde meslek yemini edip keplerini havaya attılar.
Bu içerik 12.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2748 kez okundu.