KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL 6. AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Keşan Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı tarafından başlatılmış olan ve bu yıl altıncısı gerçekleştirilen, Keşan Meslek Yüksekokulu 6.Geleneksel Aşure Günü Etkinliği, 04 Ekim 2017 Çarşamba günü 13:30-14:30 saatleri arasında Keşan Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Etkinliğe Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman Kök, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Büker, çok sayıda okul müdürü ve kurum amirleri ile Keşan Meslek Yüksekokulu öğrencileri, akademik ve idari personeli katıldı.  6. Geleneksel Aşure Günü Etkinliğinde aşure servislerini Keşan Meslek Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencileri gerçekleştirdi.

Bu içerik 05 Ekim 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 238 kez okundu.