"KENDİNE YATIRIM YAP AYAKLARIN YERE BASSIN" SEMİNERİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümünün düzenlediği, Gazeteci-Yazar Yunus Arıkan tarafından gerçekleştirilen “Kendine Yatırım Yap Ayakların Yere Bassın” semineri 13 Nisan 2017 tarihinde Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yunus Arıkan 45 yıllık yaşam öyküsünü anlatarak başladığı seminerde başarıya ulaşmak için neler yapılması gerektiğini kendi hayat tecrübelerinden yolara çıkarak anlattı. Arıkan “İnsan kendine neden yatırım yapmak ister? Daha mutlu, daha güvenilir, daha huzurlu, daha başarılı olmak ister. Kendine yatırım yapmanın birinci noktası kendinizden geçer. Kendimizi çok iyi tanımamız gerekli. Gideceğiniz yolu siz belirlemelisiniz, başkaları değil. Pes etmemelisiniz. Sonucu görmek istiyorsanız pes etmemelisiniz. Unutmayın taşı delen damlaların kuvveti değil sürekliliğidir. O süreklilik de sizin başarınızdır, istikrarınızdır. Kendine yatırım yapmanın en önemli etkenlerinden biri de insanların güvenini kazanmaktan geçer. Başarılı olmak istiyorsanız yaptığınız işi seveceksiniz. Şüpheci olacaksınız. Şüpheci olursanız doğruları yakalarsınız. Bir insanın başarısında akıl, zeka ve çalışmanın yanında en önemli silahı sabırdır. Başarılı olmak için kaybetmeye, terk etmeye, aldatılmaya, eleştirilmeye ve yerilmeye alışmalısınız. Sıradan değil aranan biri olun. O nedenle kendini yatırım yap ayakların yere bassın.” dedi.
Bu içerik 19 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 638 kez okundu.

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..

YENİ SRİ LANKA VE TÜRKİYE İLİŞKİLERİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

“Sri Lanka ve Türkiye İlişkileri” adlı konferans Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salonu’nda 17 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Konferansa Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohıdeen Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, akademisyen ve öğrenciler katıldı.   S..