"KENDİNE YATIRIM YAP AYAKLARIN YERE BASSIN" SEMİNERİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümünün düzenlediği, Gazeteci-Yazar Yunus Arıkan tarafından gerçekleştirilen “Kendine Yatırım Yap Ayakların Yere Bassın” semineri 13 Nisan 2017 tarihinde Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yunus Arıkan 45 yıllık yaşam öyküsünü anlatarak başladığı seminerde başarıya ulaşmak için neler yapılması gerektiğini kendi hayat tecrübelerinden yolara çıkarak anlattı. Arıkan “İnsan kendine neden yatırım yapmak ister? Daha mutlu, daha güvenilir, daha huzurlu, daha başarılı olmak ister. Kendine yatırım yapmanın birinci noktası kendinizden geçer. Kendimizi çok iyi tanımamız gerekli. Gideceğiniz yolu siz belirlemelisiniz, başkaları değil. Pes etmemelisiniz. Sonucu görmek istiyorsanız pes etmemelisiniz. Unutmayın taşı delen damlaların kuvveti değil sürekliliğidir. O süreklilik de sizin başarınızdır, istikrarınızdır. Kendine yatırım yapmanın en önemli etkenlerinden biri de insanların güvenini kazanmaktan geçer. Başarılı olmak istiyorsanız yaptığınız işi seveceksiniz. Şüpheci olacaksınız. Şüpheci olursanız doğruları yakalarsınız. Bir insanın başarısında akıl, zeka ve çalışmanın yanında en önemli silahı sabırdır. Başarılı olmak için kaybetmeye, terk etmeye, aldatılmaya, eleştirilmeye ve yerilmeye alışmalısınız. Sıradan değil aranan biri olun. O nedenle kendini yatırım yap ayakların yere bassın.” dedi.
Bu içerik 19 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 611 kez okundu.

TETOVA ÜNİVERSİTESİNDEN ZİYARET

Makedonya Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arber Çeliku ile birlikte 19 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar da katıldı. Bir sonraki toplantısı..

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon dersi gerçekleştirildi. 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür Er ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Tekbaş Atay ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri katıldı.Fakültemize yerleşen öğrencil..