KARİYER VE SEKTÖR BULUŞMASI KONFERANSI

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı tarafından hazırlanan ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt’un konuşmacı olarak katıldığı  ‘’Kariyer ve Sektör Buluşması’’ adlı konferans 08 Kasım 2017 tarihinde Yüksekokul Turizm Uygulama Merkezi’nde gerçekleştirildi.

ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt konferansta çalışmaları hakkında bilgiler vererek, kendi ticaret hayatını anlattı. ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt gençlere hayaller kurmalarını ve bunların peşinden mücadele etmeleri gerektiğini ifade ederek ‘’Girişimcilik ruhumu hayallerime borçluyum. Hayallerim sayesinde bugün ki mevkiime geldim. Öğrenci arkadaşlarım sizde hayallerinizin peşinden gidin ve hırsınızı hiç kaybetmeyin. Böylece hedeflerinize ulaşabilirsiniz’’ dedi.

Edirne Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Hatipler  Zıpkınkurt’a teşekkür plaketi verirken,  “Edirne’nin itibarlı tüccarlarından birisi ve gerçekten çok yoğun olmasına rağmen okulumuzun teklifini kabul ederek bizi sevindirmiştir. Sizde anlattıklarından yola çıkarak ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt gibi hayallerinizin peşini bırakmayın ve her zaman azimli olun.’’ dedi.

2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz 2017 – 2018 Akademik Yılı Açılış Töreni 14 Kasım 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Açılışa Vali Vekili Mustafa Karslıoğlu, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, , Rektör Yardımcılarımız Prof..

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..