KARİYER VE SEKTÖR BULUŞMASI KONFERANSI

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı tarafından hazırlanan ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt’un konuşmacı olarak katıldığı  ‘’Kariyer ve Sektör Buluşması’’ adlı konferans 08 Kasım 2017 tarihinde Yüksekokul Turizm Uygulama Merkezi’nde gerçekleştirildi.

ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt konferansta çalışmaları hakkında bilgiler vererek, kendi ticaret hayatını anlattı. ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt gençlere hayaller kurmalarını ve bunların peşinden mücadele etmeleri gerektiğini ifade ederek ‘’Girişimcilik ruhumu hayallerime borçluyum. Hayallerim sayesinde bugün ki mevkiime geldim. Öğrenci arkadaşlarım sizde hayallerinizin peşinden gidin ve hırsınızı hiç kaybetmeyin. Böylece hedeflerinize ulaşabilirsiniz’’ dedi.

Edirne Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Hatipler  Zıpkınkurt’a teşekkür plaketi verirken,  “Edirne’nin itibarlı tüccarlarından birisi ve gerçekten çok yoğun olmasına rağmen okulumuzun teklifini kabul ederek bizi sevindirmiştir. Sizde anlattıklarından yola çıkarak ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt gibi hayallerinizin peşini bırakmayın ve her zaman azimli olun.’’ dedi.
Bu içerik 09.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 910 kez okundu.