İSTANBUL OYUNCAK MÜZESİ KURUCUSU SUNAY AKIN'DAN MÜZEMİZE ÖVGÜ

İstanbul Oyuncak Müzesi Kurucusu Sunay Akın Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Ahmet Sezgin, Müze Sorumlusu Hakan Akıncı, Sağlık Kültür Ve Spor Daire Başkan Vekili Yücel Kurtdere eşliğinde müzemizi ziyaret etti. Ziyaret esnasında yapılan sohbetlerde " Edirne harika bir şehir, hem rantçılığa kurban edilmeyen ve korunan tarihi hem de güler yüzlü insanlarıyla. Trakya Üniversitesine bağlı II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi ise ülkemizin yüz akı müzelerinden biri. "Müzenin avlusunda yüzyıllar önce tedavi gören akıl hastalarının duvarlara kazıdığı resimlere dikkat çeken Akın, Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Ahmet Sezgin ve Müze Sorumlusu Hakan Akıncı'yı örnek alınması gereken emeklerinde dolayı kutlayarak müzeden ayrıldı.

SAĞLIK MÜZEMİZ SOSYAL MEDYADA DA GENİŞ YER BULDU

Sunay Akın’ın Üniversitemiz Sağlık Müzesi’ne yaptığı gezisine Twitter ve Instagram hesaplarında yer verdi. Müzemize övgü dolu sözler sarf eden Akın’ın paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Bu içerik 30.11.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1259 kez okundu.