İPSALA MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

İpsala Meslek Yüksekokulu 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 12 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirildi. Törene İpsala Kaymakamı Eyyüp Özdemir, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati Arda ile akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okul birincisi Selim Yılmaz, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati Arda ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin'in konuşmaları yer aldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, konuşmasında öğrencilerin eğitim hayatlarını başarıyla tamamlayarak ailelerin ve hocalarının sevgisi, ilgisi ve desteği ile öğrencilere aktardıkları bilgi, görgü ve deneyimlerle yetiştiklerini ve kollarına birer altın bilezik taktıklarını belirtti. “Kendini bilen, kendine inanan ve güvenen gençler olarak kendiniz için, aileniz için, ülkeniz için yapabileceğiniz çok şeyler var. Mesleğinizdeki başarılarınızla ülkemize katkıda bulunacağınıza inanıyorum.” dedi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin konuşmasının sonunda öğrencileri meslek ve sosyal yaşamlarında çeşitli başarılara imza atacak bireyler olarak yetiştiren hocalara ve büyük fedakarlıklarla öğrencileri yetiştirdikleri için ailelere teşekkür ederek öğrencilere yeni yaşamlarında kendilerine hedefler koyarak geleceklerini planlamalarını, hedeflerinin gerçekçi olmasına dikkat etmelerini; kendilerinin ve toplumun ihtiyaçlarına uygun hedefler seçmeleri tavsiye etti.

Mezun olan tüm öğrencilere mezuniyet belgelerinin program öğretim görevlileri tarafından verilmesinin ardından Öğretim Görevlisi Emrah Aydın eşliğinde meslek yemini edip keplerini havaya attılar.
Bu içerik 13.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1986 kez okundu.