İPSALA MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ MEZUNİYET TÖRENİ

İpsala Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim-Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni 26 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, İpsala Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati Arda, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Mezuniyet töreninde İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir bir konuşma gerçekleştirerek mezunlarımızı ve ailelerini kutladı.

İpsala Kaymakamı Mehmet Kerman yaptığı konuşmasında öğrenci ve velileri tebrik etti.

İpsala Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati Arda ise çok önemli meslek dallarında mezunlar verdiklerini belirterek aileleri ve öğrencileri kutladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük ise yaptığı konuşmasında Meslek Yüksekokulumuzun Ülkemize ve bölgemize değer katan gençler yetiştirdiğini söyledi ve öğrenciler ile aileleri tebrik etti.

Konuşmalar sonunda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Ardından tüm öğrencilerimize mezuniyet belgeleri verildi.

Bu içerik 27.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 958 kez okundu.