İPSALA’DA BALKAN SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Balkan Senfoni Orkestrası, İpsala’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 93.Yılı dolayısıyla İpsala Belediyesi’nin davetlisi olarak 20 Kasım 2015 tarihinde  Belediye Salonu’nda konser verdi.

Şefliğini Prof. Aminbay Sapayev’in yaptığı Balkan Senfoni Orkestrası, repertuvarında Bizet, Petkov, Yunus Emre, İsmail Dede Efendi, Mozart, Deniku’nun eserlerine yer verdiği konserin finalini Plevne Marşı ile yaptı. Konser, sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.

Konser sonunda, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Süleyman Sırrı Güner’e, İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir de Şef Prof. Aminbay Sapayev’e müzik dolu bir akşam yaşattıkları için teşekkür etti.
Bu içerik 23.11.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1197 kez okundu.