IMRT RADYOTERAPİ ÜNİTESİ VE ÇOCUK HASTALIKLARI SERVİSİ AÇILIŞI

Balkan Onkoloji Hastanesi’nde hizmete IMRT Radyoterapi Ünitesi ve yenilenen Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Hastalıkları Servisi’nin açılışı 24 Eylül 2014 tarihinde Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu katılımıyla gerçekleştirildi.

Önce Balkan Onkoloji Hastanesi içerisinde bulunan hizmete IMRT Radyoterapi Ünitesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cem Uzal hizmete IMRT Radyoterapi Ünitesi hakkında Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na bilgi verdi.

Açılış törenlerine Vali Dursun Ali Şahin, Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Rektör Prof. Dr. Yener Yörük ve protokol katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na destekleri için teşekkür etti. Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu açılıştan sonra hastalar ve doktorlar ile sohbet etti.

Daha Sonra tıp Fakültesi Hastanesi A1 Blok inşaatı kapsamında tamamlanan 9. Katta bulunan Çocuk Hastalıkları Servisi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Vali Dursun Ali Şahin, Rektör Prof. Dr. Yener Yörük ve protokol katıldı.

Açılış sonunda Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Betül Ayşe Acunaş, Sağlık Bakanı ve protokole bilgi verdi. 

Bu içerik 24.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1916 kez okundu.