İLHAN KOMAN HEYKEL VE RESİM MÜZESİNE BAĞIŞ

Üniversitemiz İlhan Koman Heykel ve Resim Müzesine, 2009 yılında vefat eden Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mustafa Gürünlü'ye ait büst ve masktan oluşan 10 adet eser Prof.Dr. Mustafa Gürünlü'nün eşi Sabiha Güliz Gürünlü, kızı Meltem Gürünlü ve oğlu Murat Gürünlü tarafından 30 Ağustos 2015 tarihinde bağışlandı.

Prof. Dr. Mustafa Gürünlü’nün ailesi, Trakya Üniversitesine eserlere sahip çıktığı için teşekkür ederek eserlerin İlhan Koman Heykel ve Resim Müzesinde sergilenmesinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Prof.Dr. Mustafa Gürünlü'ye ait büst ve masktan oluşan bu 10 eser İlhan Koman Heykel ve Resim Müzesinde sergilenerek sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Ayrıca İlhan Koman Heykel ve Resim Müzesi önündeki İlhan Koman büstü de merhum Prof.Dr. Mustafa Gürünlü tarafından yapılmıştır.
Bu içerik 02.09.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1448 kez okundu.