İLAHİYAT FAKÜLTESİ’NDEN YILSONU KONSERİ

İlahiyat Fakültesi Yılsonu Konseri 27 Mayıs 2015 tarihinde İlahiyat Fakültesi’nde gerçekleştirildi. Konsere Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abbas Yahya, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ubeydullah Sezikli, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muharrem Hafız, İstanbul Üniversitesi Arş. Gör. Eren Köksal, Ahmet Şafak ve Ahmet Hazerfan’dan oluşan müzik topluluğunun verdiği konser Muharrem Hafız’ın bestelediği Kanuni Sultan Sülayman’ın Tanrı’nın Has Kulusun şiiri ile başladı ve Bektaşi Nefesi ile son buldu. Konser sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük tüm sanatçılara teşekkür etti.
Bu içerik 27.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1845 kez okundu.