İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2015 - 2016 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2015-2016 Eğitim – Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 30 Mayıs 2016 tarihinde Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Pişkin ve Prof. Dr. Metin Aydoğdu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Berkan Demiral, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Törende Üniversitemiz tanıtım filmi izlendi. Ardından okul birincisi Ayşe Bostancı bir konuşma yaptı.

Mezuniyette konuşan Dekan Prof. Dr. Berkan Demiral Üniversitemizin en çok öğrencisi olan fakülte olmaktan gurur duyduklarını söyleyerek günümüzde gelişen ve değişen rekabet ortamına dikkat çekti. Öğrencileri tebrik eden Prof. Dr. Berkan Demiral tüm mezunlarımıza başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük yaptığı konuşmasında Üniversitemizin Ülkemizde, Balkanlar ve Doğu Avrupa’da  eğitim – öğretim, hizmet ve AR-GE merkezi olduğunu belirtti. Rektörümüz geleceğin yönetici adaylarına empati kurmalarını, sorunlara hep karşı tarafında gözünden de bakmalarını tavsiye etti.

Rektörümüz, protokol ve akademisyenler  mezunlarımıza mezuniyet belgelerini verdi. Tören sonunda mezunlarımız meslek yeminini okudu. 

Bu içerik 30.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1800 kez okundu.