İDARE HUKUKU İKİNCİ KOLOKYUMU

Türkiye İdare Hukuku İkinci Kolokyumu 23 Mayıs 2015 tarihinde Üniversitemiz ev sahipliğinde Balkan Kongre Merkezinde İdare Hukuku kürsüsü akademisyenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Birincisi Kars’ta düzenlenen ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aydın Gülan başkanlığında gerçekleştirilen kolokyuma Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük de iştirak etti. Trakya Üniversitesi olarak böyle bir kolokyuma ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Trakya Üniversitesinin genel bir üniversite olduğunu fakat hukuk fakültesinin bulunmadığını belirtti ve Balkan Araştırma Enstitüsü ile Roman Dili ve Kültürü Araştırmaları Enstitüsü faaliyetlerinde katılımcı idare hukuku hocalarından destek istedi.

Bu içerik 24.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1310 kez okundu.