HORİZON 2020 PROGRAMI EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda 14 Mayıs 2015 tarihinde Tübitak’tan uzmanların katılımıyla “Horizon 2020 Programı Eğitim ve Bilgilendirme Günü” etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılış konuşması Trakya Üniversitesi Araştırmalardan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu tarafından yapıldı.  Etkinlikte ilk sunum Uzman Özge Gözay tarafından AB Araştırma ve Geliştirme Programı H2020 ve H2020 Destek ve Ödül Programları konusunda oldu. Ardından Uzman Ahmet Furkan Çiftçi, Marie Skladowska-Curie Araştırma Programları ve Bursları sunumu gerçekleştirdi. Etkinlikte son sunum yine Uzman Özge Gözay tarafından Sağlık, Demografik Değişim ve Refah Alanı konusunda gerçekleştirildi. Öğle arasının ardından kayıt yaptıran akademisyenlere Tübitak uzmanları ile birebir görüşme imkanı sağlandı.

Bu içerik 15.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1146 kez okundu.