HASTANEMİZİN YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Güçlü kadrosu, teknolojik altyapısı, modern cihazları ve 1100 yatak kapasitesiyle Balkanlara ve tüm bölgeye hizmet veren Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinin yenilenme çalışmaları devam ediyor. Kalkınma Bakanlığının destekleri ile gerçekleştirilen projede Göğüs Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Hematoloji, Cildiye, Radyasyon Onkolojisi, Üremeye Yardımcı Ünite, Beyin Cerrahisi, Endokrin, Enfeksiyon Hastalıkları, Nöroloji, göğüs Cerrahisi ve Romatoloji hasta yataklı servisleri ile öğretim üyelerinin odaları tadilattan geçiriliyor. Tadilat kapsamında tavanlar, zeminler ve oda kapıları değiştirilmekte, vitrifiyeler yenilenmekte, tüm odalara merkezi klima sistemi konulmaktadır.

Gerçekleştirilen bu tadilatların yanı sıra Hastanemiz çamaşırhanesi ve mutfağında da yenileme çalışmaları yapılmaktadır. Tüm çamaşır yıkama, kurutma ve ütü makinelerinin yanı sıra mutfak ekipmanları da yenilenmektedir.
Bu içerik 06 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 614 kez okundu.

20. YÜZYILIN SON SOYKIRIMI: SREBRENİTSA KONFERANSI VE 100 KARİKATÜRLE SREBRENİTSA SOYKIRIMI SERGİSİ

Üniversitemiz Balkan Araştırma Enstitüsü tarafından Srebrenitsa Soykırımının 22. Yılı anısına düzenlenen 20. Yüzyılın Son Soykırımı: Srebrenitsa Konferansı ve 100 Karikatürle Srebrenitsa Soykırımı Sergisi 13 Temmuz 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde düzenlendi. Sergi açılışına ve konferansa Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büy&uum..

ENDONEZYA CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSU HERRY SUDRADJAT’DAN ZİYARET

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry Sudradjat ve beraberindeki heyet 19 Temmuz 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyarette etti. Bilimsel ve kültürel konuların ele alındığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Endonezya 260 milyon nüfusu, dünyanın en büyük 16. ekonomisine sahip dost ve kardeş bir Ülke. Bizi birbirimize bağlayan tarihi bağla..