HASTA OKULU PROGRAMI: PROSTAT BÜYÜMESİ VE KANSERLERİ

Üniversitemiz Tıp Fakültesinin topluma sunduğu sağlık hizmeti kapsamında kronik hastalığı bulunan kimseler ve hasta yakınları ile konunun uzmanı hekimleri bir dostluk ve güven ortamında bir araya getirmek ve böylece hastaların yaşamını daha rahat sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Hasta Okulu Programı kapsamında 15 Mart 2017 tarihinde Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Akdere tarafından Prostat Büyümesi ve Kanserlerinin yanı sıra Kadınlar İdrar Kaçırması ve Alt Islatma isimli bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

YENİ 23 NİSAN REKTÖRÜ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE UZAY ÇALIŞMALARINI BAŞLATIYOR

Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri 21 Nisan 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz çocuklar ile sohbet ederek hediyeler dağıttı.Rektörümüzün sorduğu bilmeyece doğru cevap vererek Rektörlük koltuğuna oturan öğrencimiz astronot olmak istediğini ifade etti. &O..

YENİ SAĞLIK MÜZESİNİN 20. YILI KONSER VE SERGİ İLE KUTLANDI

Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesinin kuruluşunun 20. Yıldönümü dolayısıyla 23 Nisan 2017 tarihinde Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesinde konser ve sergi düzenlendi. Etkinliğe Edirne Valisi Günay Özdemir, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile sanatseverler katıldı. Üniversitemiz II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesinin kuruluşunun 20. yıldönümüne özel bir hat ..