HASTA OKULU PROGRAMI: PROSTAT BÜYÜMESİ VE KANSERLERİ

Üniversitemiz Tıp Fakültesinin topluma sunduğu sağlık hizmeti kapsamında kronik hastalığı bulunan kimseler ve hasta yakınları ile konunun uzmanı hekimleri bir dostluk ve güven ortamında bir araya getirmek ve böylece hastaların yaşamını daha rahat sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Hasta Okulu Programı kapsamında 15 Mart 2017 tarihinde Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Akdere tarafından Prostat Büyümesi ve Kanserlerinin yanı sıra Kadınlar İdrar Kaçırması ve Alt Islatma isimli bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SELANİK’TE TÜRK EĞİTİM GÜNLERİNE KATILDI

Trakya Üniversitesi 11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne katıldı. Etkinlik çerçevesinde Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan  Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olma..

ÜNİVERSİTEMİZ ULUSLARARASI SELANİK KİTAP FUARINDA TANITILDI

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na Trakya Üniversiteler Birliği olarak Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi de katıldı. Fuarda 12 Mayıs 2017 tarihinde bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Selanik Başkonsolosu Orha..