HASTA OKULU PROGRAMI: PROSTAT BÜYÜMESİ VE KANSERLERİ

Üniversitemiz Tıp Fakültesinin topluma sunduğu sağlık hizmeti kapsamında kronik hastalığı bulunan kimseler ve hasta yakınları ile konunun uzmanı hekimleri bir dostluk ve güven ortamında bir araya getirmek ve böylece hastaların yaşamını daha rahat sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Hasta Okulu Programı kapsamında 15 Mart 2017 tarihinde Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Akdere tarafından Prostat Büyümesi ve Kanserlerinin yanı sıra Kadınlar İdrar Kaçırması ve Alt Islatma isimli bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

TETOVA ÜNİVERSİTESİNDEN ZİYARET

Makedonya Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arber Çeliku ile birlikte 19 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar da katıldı. Bir sonraki toplantısı..

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon dersi gerçekleştirildi. 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür Er ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Tekbaş Atay ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri katıldı.Fakültemize yerleşen öğrencil..