HASTA OKULU PROGRAMI: ANNE SÜTÜ VE EMZİRME

Üniversitemiz Tıp Fakültesinin toplum yararına sunduğu sağlık hizmeti kapsamında hasta ve hasta yakınları ile konunun uzmanı hekimleri dostluk ve güven ortamında bir araya getirmek ve böylece hastaların yaşamını daha rahat sürdürebilmelerini ve doğru bilgiler edinmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Hasta Okulu Programı kapsamında 19 Nisan 2017 tarihinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nükhet Aladağ Çİftdemir tarafından Anne Sütü ve Emzirme isimli bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Yrd. Doç. Dr. Nükhet Aladağ Çİftdemir, toplantıda anne sütünün önemi ve özelliklerinin yanı sıra emzirmenin faydaları ve doğru emzirme yöntemlerinden bahsetti.
Bu içerik 19 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 214 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SELANİK’TE TÜRK EĞİTİM GÜNLERİNE KATILDI

Trakya Üniversitesi 11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne katıldı. Etkinlik çerçevesinde Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan  Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olma..

ÜNİVERSİTEMİZ ULUSLARARASI SELANİK KİTAP FUARINDA TANITILDI

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na Trakya Üniversiteler Birliği olarak Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi de katıldı. Fuarda 12 Mayıs 2017 tarihinde bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Selanik Başkonsolosu Orha..