HASTA OKULU PROGRAMI: ANNE SÜTÜ VE EMZİRME

Üniversitemiz Tıp Fakültesinin toplum yararına sunduğu sağlık hizmeti kapsamında hasta ve hasta yakınları ile konunun uzmanı hekimleri dostluk ve güven ortamında bir araya getirmek ve böylece hastaların yaşamını daha rahat sürdürebilmelerini ve doğru bilgiler edinmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Hasta Okulu Programı kapsamında 19 Nisan 2017 tarihinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nükhet Aladağ Çİftdemir tarafından Anne Sütü ve Emzirme isimli bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Yrd. Doç. Dr. Nükhet Aladağ Çİftdemir, toplantıda anne sütünün önemi ve özelliklerinin yanı sıra emzirmenin faydaları ve doğru emzirme yöntemlerinden bahsetti.
Bu içerik 19 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 235 kez okundu.

20. YÜZYILIN SON SOYKIRIMI: SREBRENİTSA KONFERANSI VE 100 KARİKATÜRLE SREBRENİTSA SOYKIRIMI SERGİSİ

Üniversitemiz Balkan Araştırma Enstitüsü tarafından Srebrenitsa Soykırımının 22. Yılı anısına düzenlenen 20. Yüzyılın Son Soykırımı: Srebrenitsa Konferansı ve 100 Karikatürle Srebrenitsa Soykırımı Sergisi 13 Temmuz 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde düzenlendi. Sergi açılışına ve konferansa Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büy&uum..

ENDONEZYA CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSU HERRY SUDRADJAT’DAN ZİYARET

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry Sudradjat ve beraberindeki heyet 19 Temmuz 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyarette etti. Bilimsel ve kültürel konuların ele alındığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Endonezya 260 milyon nüfusu, dünyanın en büyük 16. ekonomisine sahip dost ve kardeş bir Ülke. Bizi birbirimize bağlayan tarihi bağla..