HALK ELİNDE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN ISLAHI ÜLKESEL PROJESİ 2016 DEĞERLENDİRME VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman KÖK' ün Proje Koordinatörü olduğu ve Edirne İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından yürütülen "Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkesel Projesi" 2016 Yılı Proje Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı, Keşan Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda 15 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Bu içerik 17 Şubat 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 399 kez okundu.

ATATÜRK HAYRANI YUNAN RESSAM ESERLERİNİ ÜNİVERSİTEMİZE BAĞIŞLADI

14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri" kapsamında Trakya Üniversitesi bir tanıtım standı açtı. Üniversitemiz standını ziyaret eden Yunan Ressam Dimitris Evkarpidis kendi çizdiği Atatürk resimlerin Üniversitemize bağışladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü çok sevdiğini belirten sanatçı “Trakya Üniversitesinin Sel..

REKTÖRÜMÜZ VE BERABERİNDEKİ HEYET SELANİK BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAKİ RESEPSİYONA KATILDI

11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olmak üzere Türkiye’den beş üniversite katıldı. Katılımc..