GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARI KARMA SERGİSİ

Edirne’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıl dönümü anısına Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları tarafından düzenlenen “Öğretim Elemanları Karma Sergisi” 25 Kasım 2015 tarihinde Merkez Kütüphane’de gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, akademisyenler, öğrenciler katıldı.
Etkinlikte konuşan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, böyle önemli bir günde üniversitemizin güzide yerinde olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin de Edirne’nin kurtuluşunu kutlayarak emeği geçen herkese teşekkür etti. Rektör Vekili Süleyman Pişkin, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ile birlikte sergide yer alan eserleri gezdi.
Bu içerik 26.11.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1330 kez okundu.