GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU VE BATI TRAKYALI ÖĞRENCİLER İPSALA MYO’DA

Üniversitemiz İpsala Meslek Yüksekokulu, Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) için 16.05.2015 tarihinde İpsala'ya gelen Batı Trakyalı Öğrencileri misafir etti. Batı Trakya’nın Gümülcine ve İskeçe şehirlerinden  gelen  250 öğrenciye İpsala Meslek Yüksekokulumuzda Öğle yemeği ikram edildi. Daha sonra öğrencilere okulumuz gezdirilerek Üniversitemizin tanıtımı yapıldı. Sınava giren öğrenciler Üniversitemizden memnun bir şekilde ayrılırken, misafirperverliklerinden dolayı Üniversitemize teşekkür etti.

Ayrıca YÖS için Üniversitemize gelen öğrencilerle birlikte bulunan Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı 16.05.2015 tarihinde İpsala Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti. Ziyarete İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Musa Yurt, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan ve diğer Batı Trakyalı temsilciler katıldı.

Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hayati Arda  ziyarete katılanlara Üniversitemiz ve Yüksekokul hakkında bilgiler verdi. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, Üniversitemize Batı Trakyalı öğrencilere sahip çıkarak onların eğitim öğretimine sağladığı katkıdan dolayı teşekkürlerini sunarak sınava katılan öğrencilere başarılar diledi.
Bu içerik 18.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1217 kez okundu.