GASTRONOMİ TOPLULUĞU’NUN BAŞARISI

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Gastronomi Topluluğu 02 - 05 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen 15. Uluslararası Gastronomi Festivali’ne katıldı.

Topluluk Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Ulviye Gür başkanlığında Aysun Akbaş, Burak Erkmen, Cem Oruç, Hatice Yurdtaş ve Umur Akın Özger’den oluşan topluluk üyesi öğrencilerimiz “Üniversite Düzeyi Okullar” yarışlarında Ana Yemek, Restoran Tatlı Tabağı, Balık, Makarna ve Canlı Pasta kategorilerinde girdikleri yarışmalarda Üniversitemizi başarıyla temsil ettiler. Gastronomi Topluluğu yarışmada, Ana Yemek dalından 1 Gümüş, 1 Bronz, Balık dalından 1 Gümüş, Tatlı dalından 2 Gümüş, Makarna dalından 1 Bronz madalya ve Canlı Pasta kategorisinde bir Merit ödülü kazanma başarısı göstermiştir.
Bu içerik 08 Şubat 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 967 kez okundu.

YENİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..