GASTRONOMİ TOPLULUĞU’NUN BAŞARISI

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Gastronomi Topluluğu 02 - 05 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen 15. Uluslararası Gastronomi Festivali’ne katıldı.

Topluluk Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Ulviye Gür başkanlığında Aysun Akbaş, Burak Erkmen, Cem Oruç, Hatice Yurdtaş ve Umur Akın Özger’den oluşan topluluk üyesi öğrencilerimiz “Üniversite Düzeyi Okullar” yarışlarında Ana Yemek, Restoran Tatlı Tabağı, Balık, Makarna ve Canlı Pasta kategorilerinde girdikleri yarışmalarda Üniversitemizi başarıyla temsil ettiler. Gastronomi Topluluğu yarışmada, Ana Yemek dalından 1 Gümüş, 1 Bronz, Balık dalından 1 Gümüş, Tatlı dalından 2 Gümüş, Makarna dalından 1 Bronz madalya ve Canlı Pasta kategorisinde bir Merit ödülü kazanma başarısı göstermiştir.
Bu içerik 08 Şubat 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 939 kez okundu.

ATATÜRK HAYRANI YUNAN RESSAM ESERLERİNİ ÜNİVERSİTEMİZE BAĞIŞLADI

14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri" kapsamında Trakya Üniversitesi bir tanıtım standı açtı. Üniversitemiz standını ziyaret eden Yunan Ressam Dimitris Evkarpidis kendi çizdiği Atatürk resimlerin Üniversitemize bağışladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü çok sevdiğini belirten sanatçı “Trakya Üniversitesinin Sel..

REKTÖRÜMÜZ VE BERABERİNDEKİ HEYET SELANİK BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAKİ RESEPSİYONA KATILDI

11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olmak üzere Türkiye’den beş üniversite katıldı. Katılımc..