Trakya Üniversitesi Fitness Salonu 22 Mayıs 2015 tarihinde Trakya Üniversitesi 20. Yıl Yüzme Havuzunda açıldı. Açılışa Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Zaim, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Bayrak, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, Genel Sekreter Erengül Özdemir, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Yence ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Protokol, soyunma odalarını gezdikten sonra Fitness Salonu'nun açılışını gerçekleştirdi. Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsa Sağıroğlu merkezdeki spor aletleri hakkında bilgi verdi. Yrd. Doç. Dr. İsa Sağıroğlu gerçekleştirdiği sunumda, açılışı gerçekleştirilen Fitness Salonu'nun en son aletler ile donatıldığını söyleyerek başta öğrencilerimiz olmak üzere bütün personelimize profesyonel hizmet vermeye hazır olduğunu söyledi. Açılış töreni kokteyl ile son buldu.

Trakya Üniversitesi Fitness Salonu Kardiyovasküler aletler, izotonik kuvvet makinaları, kablo makinaları ve  serbest ağırlıklardan oluşan 40’ın üzerinde alet ile hizmet verecek. 

Bu içerik 22.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 5662 kez okundu.