FEN FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Fen Fakültesi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 12 Haziran 2015 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Zaim, Dekanlar,  akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Üniversitemiz tanıtım filmi izlendi. Mezuniyet konuşması Fakülte bölüm birincisi Betül Çoşgun tarafından gerçekleştirildi. Fakülte bölüm birincisi Betül Çoşgun konuşmasında eğitiminde emeği geçenlere teşekkür etti.

Mezuniyette konuşan Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Zaim konuşmasında Fen Fakültesinin tarihinden ve mezun öğrencilere ilişkin sayısal bilgiler vererek mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük gerçekleştirdiği konuşmasında Üniversitemiz Fen Fakültesinin, alanında ülkemizin en gelişmiş fakültelerinden biri olduğunu, multidisiplinler çalışmalara ve sanayi işbirliğine önem verdiklerini belirterek, mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. Rektörümüz konuşmasının ardından Fakülte bölüm birincilerine  plaket verdi. Fakülteyi dereceyle bitiren öğrencilere protokol tarafından hediyeler verildi.

Mezun öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ile devam eden tören, tüm mezunların meslek andı okunması ile son buldu.

 

Bu içerik 12.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1628 kez okundu.