FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI BAŞLADI

Trakya Üniversitesi’nde 2009-2010 Akademik yılından bu yana uygulanan, yükseköğretim kurumları arasında bir öğrenci değişim programı olan  “Farabi Değişim Programı” Farabi Kurum Koordinatörlüğü tarafından koordine edilmektedir. 2009-2014 yııları arasında toplam  başka üniversitelere gönderilen  Trakya Üniversitesi öğrenci sayısı 265, başka üniversitelerden üniversitemize gelen öğrenci sayısı ise 178’dir.

Trakya Üniversitesi Farabi Koordinatörlüğü tarafından Dış İlişkiler Birimi’nde düzenlenen Akademik Birim/Bölüm/Anabilim Dalı/Programlarının Farabi Koordinatörlerine yönelik  ilk bilgilendirme toplantısı 02.12.2014 tarihinde  Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eğitim Fakültesi  Koordinatörleri için yapılmaya başlanmıştır. 23.12.2014 tarihine kadar 5 ayrı oturumda devam edecek toplantılarda Akademik Birimlerde görevli toplam 106 Farabi Koordinatörüne genel olarak değişim programının işleyişi ile bilgiler sunulacak ve değişim sırasında karşılaşılan sorunları çözmek ve önlemek amacıyla görüşler, öneriler paylaşılacaktır.
Bu içerik 16.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1563 kez okundu.