EVRİM KAŞIKÇI KÖSTENCE KONSERİ

Evrim Kaşıkçı 10-12 Ekim 2014 tarihleri arasında “Yunus Emre Enstitüsü Köstence Türk Kültür Merkezi’nin Yeni Dönem Açılışı ve 3. Dönem Sertifika Programı” kapsamındaki etkinliklere katıldı.

11 Ekim 2014 tarihinde Köstence’de gerçekleştirilen programa; Türkiye Cumhuriyeti Köstence Başkonsolosu Ali Bozçalışkan ve Yunus Emre Enstitüsü Köstence Türk Kültür Merkezi Müdürü Ali Oğuzhan Yüksel’in yanı sıra Türk İşadamları Derneği (TİAD) Başkanı Zeki Uysal ve dernek üyeleri, Köstence İl Eğitim Türkçe Müfettişi, Mecidiye Kemal Atatürk Ulusal Koleji öğretmenleri, Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmenleri, basın temsilcileri ve Yunus Emre Enstitüsü Köstence Türk Kültür Merkezi kursiyerleri katıldı.

Program Türkiye Cumhuriyeti Köstence Başkonsolosu Ali Bozçalışkan ve Yunus Emre Enstitüsü Köstence Türk Kültür Merkezi Müdürü Ali Oğuzhan Yüksel’in yaptığı açılış konuşmaları ile başladı.

Açılış sonrasında sahne alan Evrim Kaşıkçı’nın Balkanlar ve Balkan Müzikleri ile ilgili gerçekleştirdiği kısa sunum ve söyleşinin ardından verdiği konser, katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.  
Bu içerik 15.10.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1713 kez okundu.