EVRİM KAŞIKÇI EDİRNE TÜRKÜLERİ İLE BOSNA HERSEK’TE

06-09 Ağustos 2014 Tarihleri arasında Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı TÜRKSOY’un davetlisi olarak Ülkemizi ve Üniversitemizi temsilen  konserler vermek üzere Bosna Hersek Cumhuriyeti’ne giden Evrim Kaşıkçı Konjic ve Mostar’da gerçekleştirilen organizasyonlara katıldı. Ayrıca Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Araklı Gençlik Merkezi Halk Oyunları Topluluğu ve Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti’nden de bir ekip etkinliklerde hazır bulundu.

Edirne türkülerini seslendirdiği bir dizi konser dışında götürdüğü  CD ve tanıtım dökümanları ile Edirne ve üniversitemizin tanıtımını yapan Evrim Kaşıkçı ayrıca Konjic Belediye Başkanı Emir Bubalo, Bosna Hersek Kültür ve Spor Bakanı Salmir Kaplan ve Bakan Danışmanı Osman Catic ile de bir dizi görüşmelerde bulunarak kendilerini şehrimize ve üniversİtemize davet eden Kaşıkçı ayrıca kendilerine Rektörümüz adına çeşitli hediyeler sundu.

Bu içerik 11.08.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1544 kez okundu.