EVRİM KAŞIKÇI "EDİRNE'DEN" ALBÜM TANITIM KONSERİ (9 Ocak 2014)

YENİ TETOVA ÜNİVERSİTESİNDEN ZİYARET

Makedonya Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arber Çeliku ile birlikte 19 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar da katıldı. Bir sonraki toplantısı..

YENİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon dersi gerçekleştirildi. 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür Er ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Tekbaş Atay ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri katıldı.Fakültemize yerleşen öğrencil..

YENİ REKTÖRÜMÜZ FEN VE MÜHENDİSLİK LİSANS PROGRAMLARI ZORUNLU İŞYERİ UYGULAMA EĞİTİMİ PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI’NA KATILDI

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 20 Eylül 2017 tarihinde “Sanayinin Gelişmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun”un 19. maddesinde yer alan yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde fen ve mühendislik bilimlerinde okuyan öğrencilerinin eğitimlerini uygulamalı şekilde tamamlamaları ile ilgili konuları görüşmek &uum..

YENİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTE ORYANTASYON PROGRAMI

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine bu yıl yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için düzenlenen oryantasyon programı kapsamında Dekan Prof. Dr. Ayhan Gençler, akademik ve idari personel ile 1.sınıf öğrencilerinin katılımı ile 20 Eylül 2017 tarihinde Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonu’nda tanışma ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Dekan Prof. Dr. Ayhan Gençler’in öğrencilere he..

ORYANTASYON

Düzenleyen Birim: Uzunköprü Uygulamalı Bilimler YüksekokuluTarih: 27 Eylül 2017Saat: 10.30