ENEZ TESİSLERİ TAM DOLULUK ORANINA ULAŞTI

Üniversitemiz öğrenci ve personellerine huzurlu ve güzel bir tatil ve dinlenme imkanı sunan Enez Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri yenilenen odaları ve yükselen standartları ile büyük ilgi çekiyor. Saroz Körfezi’nin eşsiz güzelliklerini bünyesinde barındıran Tesislerimizde bu yıl yapılan çocuk parkı, pinpon masası ve bilardo masası ile konuklarımızın memnuniyeti arttı. Bu yaz döneminde dönemsel olarak %100 doluluk oranına ulaşan Tesislerimiz misafirlerine istediği odayı seçme hakkını tanıyor. Tesislerimizde rezervasyon sistemi uygulanmakta olup ilk rezervasyon yaptıran öğrenci ve personelimiz istedikleri odayı alabiliyor.
Bu içerik 03 Ağustos 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1093 kez okundu.

YENİ ANAFİLAKSİ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından “Anafilaksi” konulu panel, 18 Ekim 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe, Panelist Çocuk İmmünoloji ve Alerjisi bölümünden öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Pınar Gökmırza Özdemir’in yanı sıra Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nden akademisyenler ve öğrenc..

YENİ ÖĞRENCİLERİMİZDEN KARİYER GEZİSİ

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen Avrupa Birliği destekli Trakya Kariyer projesi kapsamında Üniversitemiz Kariyer Merkezi ve bölümümüz işbirliği ile Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın ve 16 öğrencimiz 17 Kasım 2017 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsünde yer alan ITÜ Arı Teknokent’te  yer alan Veripark A.Ş.’ye teknik gezi düzenledi. Veripark A.Ş..

HASTANE PERSONELİMİZE EĞİTİM VERİLDİ

Üniversitemiz Kanser Kayıt Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 18 Ekim 2017 tarihinde Merkez Başkanı Prof. Dr. Vuslat Yürüt Çaloğlu’nun katılımı ve Öğretim Görevlisi Saadet Elmas’ın anlatımı ile Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi bayan personeline Kanser Tedavisi Gören Kadınlardaki Sosyal ve Psikolojik Problemlerle Baş Etme konulu eğitim verildi.

KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ORYANTASYON PROGRAMI

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine 20 Eylül 2017 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.   Birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Yüksekokul öğretim elemanları ve basın mensuplarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf &..

Eki
ALMANCA ÖĞRETMENLERİ GÜNÜ

Düzenleyen Birim: Yabancı Diller YüksekokuluYer: Balkan Kongre MerkeziTarih: 21 Ekim 2017Son Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017Duyuru metni için tıklayınız.