ENEZ ÖĞRENCİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ GÜNLÜK TURLARI

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Enez Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’ne 5 Ağustos 2017 Cumartesi ve 6 Ağustos 2017 Pazar günü turlar düzenlenecektir. Araç Ayşekadın Yerleşkesi’nden sabah saat 07.30’da kalkacak, akşam 19.00’da Enez’den hareket edecektir. Günlük tur ücreti 35 TL olup bu fiyata yol ve öğle yemeği dâhildir. Bu turdan faydalanmak isteyen personel ve öğrencilerin en geç 4 Ağustos 2017 Cuma saat 16.00’ya kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.

Enez Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Günlük Turları

Tarih: 5 Ağustos 2017 Cumartesi – 6 Ağustos 2017 Pazar

Son Başvuru Tarihi: 4 Ağustos 2017 Cuma      Saat: 16.00

Müracaat: Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

İlgili Kişi: Eyüp Aslan

Edirne’den Kalkış Saati ve Yeri: 07.30 Ayşekadın Yerleşkesi

Enez’den Kalkış Saati ve Yeri:   19.00 Enez Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri

Fiyat: 35 TL

Bu içerik 31 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 826 kez okundu.

HASKOVO VE EDİRNE – KÜLTÜREL VE TARİHİ DESTİNASYONLAR PROJESİ

Trakya Üniversitesi Vakfı tarafından INTERREG-IPA Bulgaristan-Türkiye Sınırötesi İşbirliği Programı kapsamında yürütülen "Haskovo ve Edirne – Kültürel ve Tarihi Destinasyonlar" isimli projenin üçüncü toplantısı 30 Kasım - 01 Aralık 2017 tarihinde Haskovo’da gerçekleştirildi.  Toplantı proje lider partneri olan Haskovo Bölgesel Kütüphanesi toplantı salonunda Bulgaristan ve T&u..

"KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIMIN STRATEJİK ÖNEMİ" KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Genetik ve Biyoteknoloji Topluluğu tarafından gerçekleştirilen "Küresel İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Tarımın Stratejik Önemi" konferansı 06 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve topluluk akademik danışmanı Prof. Dr...