ENEZ ÖĞRENCİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ GÜNLÜK TURLARI

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Enez Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’ne 5 Ağustos 2017 Cumartesi ve 6 Ağustos 2017 Pazar günü turlar düzenlenecektir. Araç Ayşekadın Yerleşkesi’nden sabah saat 07.30’da kalkacak, akşam 19.00’da Enez’den hareket edecektir. Günlük tur ücreti 35 TL olup bu fiyata yol ve öğle yemeği dâhildir. Bu turdan faydalanmak isteyen personel ve öğrencilerin en geç 4 Ağustos 2017 Cuma saat 16.00’ya kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.

Enez Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Günlük Turları

Tarih: 5 Ağustos 2017 Cumartesi – 6 Ağustos 2017 Pazar

Son Başvuru Tarihi: 4 Ağustos 2017 Cuma      Saat: 16.00

Müracaat: Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

İlgili Kişi: Eyüp Aslan

Edirne’den Kalkış Saati ve Yeri: 07.30 Ayşekadın Yerleşkesi

Enez’den Kalkış Saati ve Yeri:   19.00 Enez Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri

Fiyat: 35 TL

Bu içerik 31 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 783 kez okundu.

YENİ ANAFİLAKSİ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından “Anafilaksi” konulu panel, 18 Ekim 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe, Panelist Çocuk İmmünoloji ve Alerjisi bölümünden öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Pınar Gökmırza Özdemir’in yanı sıra Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nden akademisyenler ve öğrenc..

YENİ ÖĞRENCİLERİMİZDEN KARİYER GEZİSİ

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen Avrupa Birliği destekli Trakya Kariyer projesi kapsamında Üniversitemiz Kariyer Merkezi ve bölümümüz işbirliği ile Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın ve 16 öğrencimiz 17 Kasım 2017 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsünde yer alan ITÜ Arı Teknokent’te  yer alan Veripark A.Ş.’ye teknik gezi düzenledi. Veripark A.Ş..

HASTANE PERSONELİMİZE EĞİTİM VERİLDİ

Üniversitemiz Kanser Kayıt Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 18 Ekim 2017 tarihinde Merkez Başkanı Prof. Dr. Vuslat Yürüt Çaloğlu’nun katılımı ve Öğretim Görevlisi Saadet Elmas’ın anlatımı ile Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi bayan personeline Kanser Tedavisi Gören Kadınlardaki Sosyal ve Psikolojik Problemlerle Baş Etme konulu eğitim verildi.

KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ORYANTASYON PROGRAMI

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine 20 Eylül 2017 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.   Birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Yüksekokul öğretim elemanları ve basın mensuplarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf &..

Eki
ALMANCA ÖĞRETMENLERİ GÜNÜ

Düzenleyen Birim: Yabancı Diller YüksekokuluYer: Balkan Kongre MerkeziTarih: 21 Ekim 2017Son Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017Duyuru metni için tıklayınız.