ENEZ ÖĞRENCİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ GÜNLÜK TURLARI

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Enez Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’ne 5 Ağustos 2017 Cumartesi ve 6 Ağustos 2017 Pazar günü turlar düzenlenecektir. Araç Ayşekadın Yerleşkesi’nden sabah saat 07.30’da kalkacak, akşam 19.00’da Enez’den hareket edecektir. Günlük tur ücreti 35 TL olup bu fiyata yol ve öğle yemeği dâhildir. Bu turdan faydalanmak isteyen personel ve öğrencilerin en geç 4 Ağustos 2017 Cuma saat 16.00’ya kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.

Enez Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Günlük Turları

Tarih: 5 Ağustos 2017 Cumartesi – 6 Ağustos 2017 Pazar

Son Başvuru Tarihi: 4 Ağustos 2017 Cuma      Saat: 16.00

Müracaat: Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

İlgili Kişi: Eyüp Aslan

Edirne’den Kalkış Saati ve Yeri: 07.30 Ayşekadın Yerleşkesi

Enez’den Kalkış Saati ve Yeri:   19.00 Enez Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri

Fiyat: 35 TL

Bu içerik 31 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 639 kez okundu.

BAŞPEHLİVAN TRAKYA ÜNİVERSİTELİ OLDU

Başpehlivanlar İsmail Balaban ve Turan Balaban 15 Ağustos 2017 tarihinde Üniversitemiz Rekreasyon Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programına başvuru yaptı.Başpehlivanlar başvurunun ardından Rektörümüzü makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Hakan Tuna, Genel Sekreter Yardımcısı V. Uzm. Ahmet Sezgin, Yavuz Sönmez b..

RATİP KAZANCIGİL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Edirne’nin büyük değeri, bilim insanı Yrd. Doç. Dr. Ratip Kazancıgil hayata gözlerini yumdu. Edirne protokolü ve oldukça büyük bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşen cenaze töreni öncesinde Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'nde bir anma töreni gerçekleştirildi.Törende Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Rektörümüz Prof. Dr..

REKTÖRÜMÜZDEN İLK KAYIT

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci kayıtları 14 Ağustos 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde başladı. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı V. Uzm. Ahmet Sezgin, Genel Sekreter Yardımcısı V. Öğretim Görevlisi Hakan Akıncı kayıt Merkezini ziyaret etti.  İlk Kayıt Rektörümüzden Rektörümüz Prof. Dr. Erha..

KARI KOCA TRAKYA ÜNİVERSİTELİ OLDULAR

Üniversitemiz 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı kayıtlarında renkli görüntüler yaşanıyor. Kayıtların ilk gününde Nalan Şahin Tabakoğlu ve eşi Ahmet Faruk Tabakoğlu Üniversitemize kayıt yaptırdılar. Nalan Şahin Tabakoğlu Üniversitemiz Geleneksel El Sanatları Bölümüne kayıt yaptırırken eşi Ahmet Faruk Tabakoğlu Üniversitemiz Arkeoloji bölümüne kayıt yaptırdı. Konu ile ilgili konuşan Nal..

KÜLTÜR MİRASI ATÖLYESİ BİR OSMANLI KENTİ: EDİRNE

Not: Katılmak isteyenlerin 15 Ağustos 2017 tarihine kadar özgeçmiş ve portfolyolarını atölye.kultur@gmail.com adresine göndermeleri ve başvuru formunun https://goo.gl/forms/UGdceholKKjXOh1V2 linkinden doldurulması gerekmektedir. Katılımcı listesi 17 Ağustos'ta fb.me/atolye.kultur adresinden duyurulacaktır.

ORYANTASYON

Düzenleyen Birim: Uzunköprü Uygulamalı Bilimler YüksekokuluTarih: 27 Eylül 2017Saat: 10.30