EMEKLİ ÖĞRETİM ÜYEMİZDEN BÜYÜK HİZMET

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinin kuruluşunda önemli görevlen üstlenmiş, Üniversitemize 25 yılını adamış Üniversitemiz efsanelerinden Prof. Dr. Gültaç Özbay 30 Mayıs 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir de bulundu.

Prof. Dr. Gültaç Özbay emekli olduktan sonra yazdığı, Üniversitemiz Yayınları tarafından çıkarılan ve tüm gelirleri Üniversitemiz vakfına bağışladığı üç ciltten oluşan “Erişkinlerde Kalp Hastalıkları” adlı eserini imzalayarak Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na hediye etti.

Rektörümüz “Hocamız bizim gibi nice öğrenciler yetiştirmesinin yanı sıra tıp bilime önemli katkılar da verdi, vermeye de devam ediyor. Emekli olmasına rağmen üç ciltten oluşan ve ciddi bir bilimsel birikime dayanan bu eseri yazdı. Bu eserin değeri muhakkak çok büyük. Fakat bu eseri daha da değerli kılan husus tüm gelirinin ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs olarak verilmesi amacıyla Trakya Üniversitesi Vakfı’na bağışlanıyor olması. Üniversitemize verdiği ve vermekte olduğu tüm değerli katkılarından ötürü Prof. Dr. Gültaç Özbay Hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

YENİ ÖĞRENCİMİZDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası 07-08 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. 57 ilden 548 sporcu katıldığı şampiyonada Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencisi Çiğdem Bora 78 kg. Türkiye Şampiyonu oldu.

YENİ TOPLU SES EĞİTİMİNDE TEMEL YAKLAŞIMLAR SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı seminer çalışmaları kapsamında 30 Kasım 2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi tarafından Toplu Ses Eğitiminde Temel Yaklaşımlar Semineri gerçekleştirildi. Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve &ou..

YENİ “MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ VİZYONU” PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde kurulan Eğitim ve Teknoloji Topluluğu tarafından organize edilen “Microsoft Eğitim Çözümleri Vizyonu” paneli 12 Aralık 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele, Eğitim ve Teknoloji Topluluğu Danışmanı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Araştırma Görevli..