EKONOMİ VE TURİZM TOPLANTISI

Ekonomi ve Turizm toplantısı Edirne Valisi Günay Özdemir başkanlığında 17 Mayıs 2017 tarihinde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret Borsası Özay Öztürk, kamu, kurum ve kuruluşları temsilcileri ile STK temsilcileri katıldı.

Ekonomi ve Turizm toplantısında konuşan Edirne Valisi Günay Özdemir, turizm konusunda son bir ay içerisinde Edirne turist alan illerden birisi olduğunu ve bu konuda belediyenin, üniversitenin, sivil toplum örgütlerinin, kamu, kurum ve kuruluşları ile Edirne'deki bütün paydaşların bu konuda ciddi bir çaba sarf ettiklerini belirtti.
Bu içerik 18 Mayıs 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 224 kez okundu.

NOBEL ADAYI PROF. DR. TURHAN NEJAT VEZİROĞLU’NDAN ÜNİVERSİTEMİZ ÇALIŞMALARINA DESTEK

Türkiye’nin son yıllarda yetiştirdiği dünya çapındaki isimlerden biri, Hidrojen Enerjisi konusunda dünyanın bir numaralı otoritesi ve bilimsel çalışmaları sebebiyle 2000 yılında Nobel’e aday gösterilen Prof. Dr. Turhan Nejat Veziroğlu ve eşi Dr. Ayfer Veziroğlu ile Trakya Üniversitesi’nde temiz enerji teknolojileri ve sürdürülebilirlik çalışmalarının bölgesel bazda geliştirilmesi konularını k..

BAŞPEHLİVAN TRAKYA ÜNİVERSİTELİ OLDU

Başpehlivanlar İsmail Balaban ve Turan Balaban 15 Ağustos 2017 tarihinde Üniversitemiz Rekreasyon Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programına başvuru yaptı.Başpehlivanlar başvurunun ardından Rektörümüzü makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Hakan Tuna, Genel Sekreter Yardımcısı V. Uzm. Ahmet Sezgin, Yavuz Sönmez b..

RATİP KAZANCIGİL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Edirne’nin büyük değeri, bilim insanı Yrd. Doç. Dr. Ratip Kazancıgil hayata gözlerini yumdu. Edirne protokolü ve oldukça büyük bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşen cenaze töreni öncesinde Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'nde bir anma töreni gerçekleştirildi.Törende Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Rektörümüz Prof. Dr..

REKTÖRÜMÜZDEN İLK KAYIT

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci kayıtları 14 Ağustos 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde başladı. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı V. Uzm. Ahmet Sezgin, Genel Sekreter Yardımcısı V. Öğretim Görevlisi Hakan Akıncı kayıt Merkezini ziyaret etti.  İlk Kayıt Rektörümüzden Rektörümüz Prof. Dr. Erha..

KÜLTÜR MİRASI ATÖLYESİ BİR OSMANLI KENTİ: EDİRNE

Not: Katılmak isteyenlerin 15 Ağustos 2017 tarihine kadar özgeçmiş ve portfolyolarını atölye.kultur@gmail.com adresine göndermeleri ve başvuru formunun https://goo.gl/forms/UGdceholKKjXOh1V2 linkinden doldurulması gerekmektedir. Katılımcı listesi 17 Ağustos'ta fb.me/atolye.kultur adresinden duyurulacaktır.

ORYANTASYON

Düzenleyen Birim: Uzunköprü Uygulamalı Bilimler YüksekokuluTarih: 27 Eylül 2017Saat: 10.30