EKONOMİ VE TURİZM TOPLANTISI

Ekonomi ve Turizm toplantısı Edirne Valisi Günay Özdemir başkanlığında 17 Mayıs 2017 tarihinde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret Borsası Özay Öztürk, kamu, kurum ve kuruluşları temsilcileri ile STK temsilcileri katıldı.

Ekonomi ve Turizm toplantısında konuşan Edirne Valisi Günay Özdemir, turizm konusunda son bir ay içerisinde Edirne turist alan illerden birisi olduğunu ve bu konuda belediyenin, üniversitenin, sivil toplum örgütlerinin, kamu, kurum ve kuruluşları ile Edirne'deki bütün paydaşların bu konuda ciddi bir çaba sarf ettiklerini belirtti.
Bu içerik 18 Mayıs 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 186 kez okundu.

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..