EKONOMİ VE TURİZM TOPLANTISI

Ekonomi ve Turizm toplantısı Edirne Valisi Günay Özdemir başkanlığında 17 Mayıs 2017 tarihinde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret Borsası Özay Öztürk, kamu, kurum ve kuruluşları temsilcileri ile STK temsilcileri katıldı.

Ekonomi ve Turizm toplantısında konuşan Edirne Valisi Günay Özdemir, turizm konusunda son bir ay içerisinde Edirne turist alan illerden birisi olduğunu ve bu konuda belediyenin, üniversitenin, sivil toplum örgütlerinin, kamu, kurum ve kuruluşları ile Edirne'deki bütün paydaşların bu konuda ciddi bir çaba sarf ettiklerini belirtti.
Bu içerik 18 Mayıs 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 128 kez okundu.

ATATÜRK HAYRANI YUNAN RESSAM ESERLERİNİ ÜNİVERSİTEMİZE BAĞIŞLADI

14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri" kapsamında Trakya Üniversitesi bir tanıtım standı açtı. Üniversitemiz standını ziyaret eden Yunan Ressam Dimitris Evkarpidis kendi çizdiği Atatürk resimlerin Üniversitemize bağışladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü çok sevdiğini belirten sanatçı “Trakya Üniversitesinin Sel..

REKTÖRÜMÜZ VE BERABERİNDEKİ HEYET SELANİK BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAKİ RESEPSİYONA KATILDI

11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olmak üzere Türkiye’den beş üniversite katıldı. Katılımc..