EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 13 Haziran 2015 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin İnce ile akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Mezuniyet konuşması Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu birincisi Deniz Yılmaz tarafından gerçekleştirildi.

Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin İnce, gelişmiş ülkelerin gücünün teknik elemanlardan geldiğini söyledi. Öğrencilerin okulda edindikleri teorik ve pratik bilgilerle artık kollarında altın birer bilezik olduğunu belirterek fedakarlıklarından ötürü ailelere teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük konuşmasında sanayi ve ekonominin ihtiyaç duyduğu teknik elemanları mezun ettiklerini belirterek hiçbir karşılık beklemeden tüm bilgi ve tecrübelerini öğrencilerine aktaran hocalara teşekkür etti. Öğrencilere 21. yüzyılda sanayinin ve ekonominin ihtiyaç duyduğu gelişmelere paralel olarak bilgileri tazelemelerini tavsiye eden Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, “Bugün sizin gününüz.” diyerek velilere de teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, okul birincisi Deniz Yılmaz’a mezuniyet belgesini ve hediyesini verdi. Tören, Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyelerinin tüm öğrencilere mezuniyet belgesini vermesinin ardından keplerin atılmasıyla son buldu.
Bu içerik 13.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2771 kez okundu.