EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 - 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2015 – 2016 Eğitim – Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni 04 Haziran 2016 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Mezuniyet Törenine Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin İnce, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Yüksekokul birincisi Metehan Badem bir konuşma gerçekleştirdi.

Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin İnce ise yaptığı konuşmasında, öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederek gelecekte başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük yapmış olduğu konuşmasında öğrencilerimizin Üniversitemizde aldıkları kaliteli eğitim ile artık hayata hazır olduklarını söyledi. Rektörümüz öğrencilerimize iş hayatlarında doğruluk ve dürüstlükten ayrılmamalarını söylerken, başarılar diledi.

Ardından başta dereceye giren öğrencilerimiz olmak üzere tüm mezunlarımıza mezuniyet belgeleri protokol ve hocalarımıza tarafından verildi.

Tören, mezuniyet andının okunması ile son buldu.
Bu içerik 04.06.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1997 kez okundu.