EDİRNE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDA İLKYARDIM EĞİTİMİ

Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinin desteği ile Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen ilkyardım eğitimi 8-10 Şubat 2017 tarihlerinde yapıldı.

İlkyardım Eğitmeni Erdem Demir tarafından verilen eğitime Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Mustafa Hatipler, öğretim elemanları ile idari personelimiz katıldı.

Eğitim sonunda Demir’e plaket takdim edildi.
Bu içerik 10 Şubat 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 713 kez okundu.

BİLİM FELSEFESİ KONFERANSI

Üniversitemiz tarafından düzenlenen Prof. Dr. H. Fahrettin Keleştemur’un konuşmacı olarak katıldığı “Bilim Felsefesi” konferansı 20 Şubat 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa TÜSEB Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Satman, TÜSEB Genel Sekreteri Prof. Dr. Bayram Yılmaz, Rektörümüz Pr. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Dr. ..

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF. DR. VEYSEL EROĞLU’DAN SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ’NE ZİYARET

Açılış ve temaslarda bulunmak üzere Edirne'de bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 19 Şubat 2017 tarihinde Valilik ziyareti sonrasında; Edirne Valisi Günay Özdemir, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun da içinde bulunduğu bir heyetle Trakya Üniversitesi Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında Trakya Üniversitesi Rektörü Prof..