EDİRNE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDA İLKYARDIM EĞİTİMİ

Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinin desteği ile Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen ilkyardım eğitimi 8-10 Şubat 2017 tarihlerinde yapıldı.

İlkyardım Eğitmeni Erdem Demir tarafından verilen eğitime Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Mustafa Hatipler, öğretim elemanları ile idari personelimiz katıldı.

Eğitim sonunda Demir’e plaket takdim edildi.
Bu içerik 10 Şubat 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 791 kez okundu.

ATATÜRK HAYRANI YUNAN RESSAM ESERLERİNİ ÜNİVERSİTEMİZE BAĞIŞLADI

14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri" kapsamında Trakya Üniversitesi bir tanıtım standı açtı. Üniversitemiz standını ziyaret eden Yunan Ressam Dimitris Evkarpidis kendi çizdiği Atatürk resimlerin Üniversitemize bağışladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü çok sevdiğini belirten sanatçı “Trakya Üniversitesinin Sel..

REKTÖRÜMÜZ VE BERABERİNDEKİ HEYET SELANİK BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAKİ RESEPSİYONA KATILDI

11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olmak üzere Türkiye’den beş üniversite katıldı. Katılımc..