EDİRNE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 12 Haziran 2015 tarihinde Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.  Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Necdet Ünal, Dekanlar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, Meslek Yüksekokulu birincisi Feride Öztürk, mezun öğrenciler adına mezuniyet konuşmasını gerçekleştirdi.
 
Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Necdet Ünal, konuşmasında “Yatırımların en pahalı, en zor ve en önemli olanı insana yapılan yatırımdır. Zahmetli olan ve büyük sabır isteyen bu yatırımı özveri ile yaptınız. Emanet olarak kabul ettiğimiz öğrencilerimizi gerçek yaşama uğurlama vakti geldi.” diyerek emeği geçen hocalara, velilere teşekkür etti ve öğrencilere mesleki yaşamlarında başarılar diledi.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, konuşmasında öğrencilere “Bugün sizin için çok farklı bir anlam taşıyor. Yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Eğitim hayatınızı başarıyla tamamladınız. Bugün kendiniz ve ailelerinizin yanı sıra artık ülkenize ve dünyaya karşı da sorumlu hale geliyorsunuz. Aileleriniz ve hocalarınızın sevgisi, ilgisi ve desteğiyle, hocalarınızın sizlere aktardığı bilgi, görgü ve deneyimlerle yetiştiniz ve kolunuza birer altın bilezik taktınız.  Kendini bilen, kendine inanan ve güvenen gençler olarak, kendiniz için, aileniz için, ülkeniz için yapabileceğiniz çok şeyler var. Mesleğinizdeki başarılarınızla ülkemize katkıda bulunacağınıza inanıyorum.” dedi. Prof. Dr. Süleyman Pişkin ayrıca öğrencilere yeni yaşamlarında kendilerine hedefler koyarak geleceklerini planlamalarını, hedeflerinin gerçekçi olmasına dikkat etmelerini; kendilerinin ve toplumun ihtiyaçlarına uygun hedefler seçmeleri tavsiyesinde bulundu.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere  plaket verdi. Mezun öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ile devam eden tören, tüm mezunların meslek andı okunması ve keplerin atılması ile son buldu. 
Bu içerik 13.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2691 kez okundu.