EDİRNE KÖY-KOOP GENEL KURUL TOPLANTISI

Edirne Köy Kalkınma Ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği 2014 Yılı 40. Olağan Genel Kurul Toplantısı Başkan Ahmet Erken ev sahipliğinde; 22 Haziran 2014 tarihinde Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Vali Dursun Ali Şahin, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, il içi ve il dışından genel kurul üyelerinin katılımı ile Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Bakan Müezzinoğlu, "Gıdanın yenilebilir ve sağlıklı olmasıyla ilgili ortak ve bilimsel vizyonları buluşturmamız lazım. Bu kapsamda, kooperatifler birliği ve birlikler önemli roller üstlenecek. Edirne Kooperatifler Birliği’nin 40'ıncısı yapılan bu genel kurul, geleceğe daha umutla, güvenle bakmamıza vesile olacaktır. Bu anlamda üniversite bilimsel, yerel yöneticiler de sorunları çözme anlamında size destek olacak. Enerjiyi ucuz kullanmak ve suyu da verimli kullanmak üreticimiz için önemli. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, sütte soğutma depolarıyla ilgili desteklerini sürdürüyor. Bunun, asla ihmal olmayacak şekilde hijyenik ve üreticiyi de yarınlara güçlü götürecek bir anlayışta olması gerekir" ifadelerini kaydetti.

Genel Kurul Toplantısı ardından Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi inşaatı protokol tarafından gezildi. İnşaatı gezen Bakan Müezzinoğlu, Rektörümüzden bilgi aldı. 
Bu içerik 23.06.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1998 kez okundu.