EDİRNE KADIN MERKEZİ DANIŞMA DERNEĞİNDEN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

“Toplumsal Cinsiyet Eşitliğiyle Bütçelemeyi Öğreniyoruz” projesi ile “Birleşmiş Milletler Kadınların İnsan Haklarının Geliştirilmesi Ortak Programı” (BMOP) kapsamında yürütülen Sabancı Vakfı Hibe Programı’ndan ikinci kez hibe desteği almaya hak kazanan Edirne Kadın Merkezi Danışma Derneği (EKAME-DER) Başkanı Ayşe Naime Eren, Başkan Yardımcısı Öznur Güzey, Proje Koordinatörü Ayten Sünnetçiler, Gönüllü Koordinatör Şahide Ağaoğlu ile projeye destek veren Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Seyhan Bilir Güler ve Yrd. Doç. Dr. Cemile Arıkoğlu Ündücü 02 Ekim 2014 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü ziyaret ettiler. Ziyarette proje aşamaları görüşüldü.

Bu içerik 02.10.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2160 kez okundu.