Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Edirne Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğünün birlikte düzenlediği “Edirne İstihdam Fuarı 2016” 27 Nisan 2016 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Fuara Vali Vekili Mustafa Ergün, Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel Bayrak, İşkur Genel Müdür Yardımcısı Adnan Yıldırım, Edirne Çalışma ve İşkur İl Müdürü Şengül Çildam ile akademisyenler, katılımcı firmalar ve öğrenciler katıldı.

Açılışta İşkur Genel Müdür Yardımcısı Adnan Yıldırım ve Edirne Çalışma ve İşkur İl Müdürü Şengül Çildam birer konuşma gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, günümüzde 4. Sanayi Devrimi’nin yaşandığını ve bu süreçte de istihdama yansıyabilecek olumsuz etkilerin böyle fuarlarla azaltılabileceğini söyledi.

Vali Vekili Mustafa Ergün konuşmasında Edirne’de bu fuarın düzenlenmesinde katkıları olan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından protokol, Edirne İstihdam Fuarı için açılan standları gezdi. Standların gezilmesinin ardından konferanslara geçildi. Konferanslar öncesi İşkur, Üniversitemiz ve Şahinler Holding’in tanıtım sunumları izlendi.

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin bir konferans verdi. Konferansın ardından Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin’e İşkur Genel Müdür Yardımcısı Adnan Yıldırım plaket, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu hediye verdi.
Bu içerik 27.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1294 kez okundu.